Kjøpsvilkår

Kjøpsvilkår

På 499kr.no er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp. Moms er inkludert i alle priser. 

 

Åpent kjøp/Angrerett

Det er i Norge lovbestemt med 14 dagers angrerett, men vi tilbyr 30 dagers åpent kjøp/angrerett. Dette gjelder kun ved uåpnet/ubrutt forpakning. Kjøper betaler for porto ved tilbakesending av varen. Vil du benytte deg av åpent kjøp eller angrerett, vil vi at du sier i fra til oss først via mail: post@499kr.no. Vi betaler deg tilbake pengene innen ca 14 dager ved eventuell heving ved forsinkelse, reklamasjon eller åpent kjøp. Ikke glem å meddele oss hvordan du vil at vi skal overføre pengene til deg eller om du vil ha tilgodelapp. Vennligst merk pakken med ditt ordrenummer.  Du må selv stå for kostnaden av Retur.  NB!  Kjøp av varer på over 50% SALG kan ikke angres/returneres.  Om du ønsker å angre/returnere en vare som er kjøpt på 50% - 90% salg så må det betales ekspedisjonskostnad på 500kr for frakt og tidbruk rundt sending/mottak av varer. Dette er måten vi kan klare å levere våre høye salg og lav pris for deg som kunde.   Alle varer på 50% + SALG blir sendt fra varelager i ASIA/Kina - Leveringstid på disse varene er 10 - 60 virkedager.  De aller fleste pakker er levert innen 30 virkedager.

 

 

Fraktkostnad & Levering

Leveringen skjer med Posten/Bring, og Posten/Bring leverer pakken til ditt nærmeste utleveringssted. Fraktkostnad kalkuleres i forhold til vekt på produktet du bestiller. Leveringstiden er 1-4 arbeidsdager på lagerførte varer, dersom varen ikke er lagerført eller du venger B-post så er leveringstid 3-6 uker avhengig av hvor du bor i Norge. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen. Alle varer på 50% + SALG blir sendt fra leverandør i ASIA/Kina - Leveringstid på disse varene er 10 - 60 virkedager. De aller fleste pakker er levert innen 30 virkedager. Eventuelle garanti- og reklamasjonssaker må rettes direkte mot leverandør av produktet. Ta kontakt på epost for å få kontaktinfo til den relevante leverandøren. 

Det er pga Corona situasjoner som oppstår som gjør at leveringen kan ta opptil 75 virkedager. Retur av penger vil først skje 76 virkedager etter betaling av en vare, dersom det oppstår treghet rundt en pakke, eller sen levering.  

B-post: 3 - 6 ukers leveringstid

Gratis frakt 3 - 6 ukers leveringstid

*Corona oppblussing kan øke leveringstiden med 1-10 uker ekstra.

 

Betaling

Man kan betale enten ved bankoverføring eller Visa/Mastercard. Kan også ta Vipps eller kontant betaling ved henting av produkter på vårt pickup point i Hønefoss, så sant varen er lagerført.

 

Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.